Click to refresh the page PastorulCelBun
Stunning-Image  Copyright 2011.All rights reserved                                                  contact: www.stunning-image.com
Scrisori primite de la telespectatori
 Dec.2012 

 
            Mă numesc A. V., am 47 de ani, trei copii şi sunt văduvă. Ascultând mesajele dumneavoastră de la emisiunea Păstorul Cel Bun, am înţeles că şi eu sunt o păcătoasă, că am nevoie să fiu iertată şi mântuită. Am înţeles că Dumnezeu a plătit pentru păcatele mele şi a plătit pentru fiecare din noi. Vă rog din suflet să mă ajutaţi şi să mă învăţaţi ce trebuie să fac. 

            De multe ori mi-am pus în gând să nu mai greşesc, să nu mai blestem, să nu mă mai cert, dar nu pot. Seara când mă culc îmi fac toate rugăciunile, îmi fac autocritică, mă întreb dacă am fost corectă în ziua respectivă. Mă întreb dacă am fost plăcută lui Dumnezeu, ce să fac să ajung la perfecţiune, ce să fac cu povara de păcate din spatele meu... 

            Am înţeles de la un pastor de la emisiunea dumneavoastră că Dumnezeu poate să-mi ia povara de păcate pe care le am, dar ar trebui să iau o decizie sfântă şi să mă schimb total, dar cum? Nu am putere destulă şi nici răbdare, mă cert cu vecinii, vorbesc urât cu familia, cu toate că nu vreau să fac asta, blestem, nu am răbdare. 

            Vă rog frumos să vă rugaţi şi pentru mine, sunt bolnavă de boala păcatului. Am nevoie de cineva care să mă ajute, să mă îndrume să mă schimb. Apelez la dumneavoastră să mă ajutaţi să fiu şi eu ca dumneavoastră fără păcat şi liberă. Doresc un CD cu muzică religioasă; vă rog de asemenea să nu-mi ocoliţi scrisoarea. Sper să rămânem în legătură în continuare. 

            Vă mulţumesc,

            A. V. Jud. Prahova