In anul 1995 , Dumnezeu a pus in inima grupului The Messengers din Portland, SUA viziunea de a raspandi  Evanghelia lui Dumnezeu prin intermediul televiziunii in Romania. Dupa 2 ani de rugaciuni, cercetari si pregatiri indelungate, Dumnezeu a deschis o usa pentru producerea si difuzarea emisiunii "Pastorul Cel Bun" in Romania.
    Grupul The  Messengers alaturi de alte biserici romanesti din SUA  au cumparat primul spatiu de difuzare in cadrul unei televiziuni locale  in 10 mai 1997, primul episod fiind difuzat in orasul Sibiu. Au urmat mai apoi orasele Arad, Craiova, Timisoara, Oradea si satele din imprejurimi.
    In fiecare saptamana aproximativ 2 milioane de oameni au avut ocazia sa asculte evanghelia prin intermediul emisiunii Pastorul Cel Bun.
    The Messengers are ca si partener asociat in misiunea pe care o face in Romania pe Asociatia Misionara Crestina Emanuel, fondata si condusa de Nicu Bisboaca. In fiecare oras in care emisiunea "Pastorul Cel Bun" este difuzata, exista consilieri spirituali care stau la dispozitia telespectatorilor pentru a raspunde la intrebari prin telefon sau personal.
    Mii de Biblii se distribuie anual gratuit tuturor celor ce solicita o Biblie si multi oameni au fost atinsi de Dumnezeu prin intermediul acestei emisiuni. Exista multe marturii cum Dumnezeu a atins inimile telespectatorilor prin muzica si mesajele difuzate in cadrul acestei emisiuni, si multi  care  si-au dedicat viata lui Isus Cristos.
    Daca cu 10 ani in urma emisiunea putea fi urmarita doar in cateva orase din Romania, in prezent emisiunea se difuzeaza in fiecare sambata de la 10 am si duminica de la 2 pm pe canalul Nasu TV Romania si se adreseaza unui numar mult mai mare de telespectatori, televiziunea Nasu TV  fiind disponibila in intraga tara.
    Emisiunea "Pastorul Cel Bun" care se difuzeaza in fiecare duminica  are  in continuare ca producator  grupul The Messengers din Portland USA , iar in Romania emisiunea are ca suport pe  Nicu Bisboaca membrul  Asociatiei Misionare Crestine Emanuel Sibiu alaturi de sprijinul tuturor celor ce simt nevoia sa ajute financiar aceast proiect. Incepand din anul 2009 emisiunea Pastorul Cel Bun care s-a difuzat  in fiecare sambata, are ca si gazda pe pastorul Luigi Mitoi din Chicago, SUA,  iar realizatorul emisiunii este  Ciprian Caizar. Aceasta emisiune se realizeaza prin efortul bisericii Betania din Chicago.
    Ne rugam in continuare ca Dumnezeu sa ne dea inspiratie in tot ceea ce facem, aducand astfel programe de cea mai buna calitate in casele dumneavostra, menite sa raspunda intrebarilor spirituale care ne framanta si pe care omul si le-a ridicat inca de la creatie.
    Va multumim ca ati accesat site-ul nostru si speram sa mai reveniti.
Stunning-Image  Copyright 2011.All rights reserved                                                  contact: www.stunning-image.com